©

Remmers – индустриални лакове

Висококачествени финишни материали за индустриални технологии за вътрешна употреба

Относно Remmers - индустриални лакове

С над 200 служители Remmers Industrielacke е специалист в производството на висококачествени покрития за индустриалния завършек на повърхностите.

Ние защитаваме и разкрасяваме повърхностите с нашите универсални продукти. Традиционно идваме от областта на лаковете за дървесни основи, но бързо разширихме нашата успешна технология за покрития към "свързани с дървото" области като талашитени и фазерни плоскости, а днес обслужваме и напълно различни области като повърхностното оформление на пластмаси, смеси от пластмаса и дърво или дори метални основи.

Компанията основана през 1956 като 3H-Lacke в Херфорд от самото начало разработва технологии за нанасяне на покрития за водещи клиенти в мебелната и кухненската промишленост, които се използват в цял свят. От 2009 г. насам компанията е част от семейната група Remmers, със седалище в Льонинген. След придобиването бяха направени значителни инвестиции, които ще осигурят пазарно и технологично лидерство на съответните пазари.

На 1 ноември 2016 г. компанията е преименувана на Remmers Industrielacke.

Особено важно за нашите клиенти: Децентрализираната структура на Remmers Group позволява на Remmers Industrielacke да продължи да работи и по-нататък независимо и да координира оптимално продажбите, развитието си, производството и други функции в завода в Херфорд.

Ние правим възможни за нашите клиенти предимства в продуктивността и иновативни покрития – и това с гъвкавостта на средното предприятие, но като част от една силна група.

Нашите продукти

Remmers Industrielacke разполага с многообразна продуктова гама: основната ни програма традиционно е в областта на лаковите технологии, като в допълнение към стандартните ни продукти предлагаме и персонализирани специални решения за индивидуални изисквания. В допълнение към високото качество на продуктите, нашите клиенти се възползват и от нашите обширни консултации и сервизни услуги.

Технологии

Традиционно идваме от областта на дървесината и сме свикнали с взискателни повърхности. Това ни позволява да гарантираме уникални решения по отношение на дизайна и функционалността върху широка гама от материали.

Услуги

Кратки пътища за решения, бързи срокове на доставка и близост до клиентите са тайната на перфектно функциониращият сервиз. Наред с високо квалифицираните специалисти в лабораторията има и технически консултанти, които са на ваше разположение по всяко време при решаването на вашите индивидуални изсквания към повърхността. Remmers Industrielacke ви дава възможност за особено близък контакт в центъра за компетентност директно на място.