• Бои и лакове

  За широк спектър от области на приложение на закрито и открито

 • ©

  Induline LW-722 [eco]

  Първото ресурсоспестяващо покритие за прозорци

 • ©

  Колко [eco] си ти?

  Решавай умно. Живей устойчиво. Стартирайте сега в зеленото бъдеще!

Дървесината е възобновяема суровина и намира приложение в модерното строителство с дърво за строителни елементи. Разнообразните приложения изискват напълно различни продуктови системи за защита и облагородяване на дървесината. Remmers предлага обширна гама от продукти за това, която не оставя неизпълнени желания.

Нашите области

Покрития за дърво

Дългогодишно изпитани лазури, грундове, бои за защита от атмосферни влияния, лакове и масла за дърво на закрито и открито - особено за приложение с четка и валяк.

Лакове за дърво и байцове

Продуктови системи за професионално и серийно финишно покритие на дървесина във вътрешни помещения - особено за приложение чрез пръскане. Високоустойчиви PUR лакове на основата на разтворители, екологично съвместими, високоефективни лакове на водна основа, масла и восъци и подходящи байцове за оцветяване.

Защита на дърво, пожарозащита и саниране на дърво

От опит знаем колко сложни могат да бъдат проблемите в строителството, включително в областта на защитата на дърво и противопожарната защита, и че те винаги изискват индивидуални решения. Нашата широка гама от качествени продукти ви предоставя много възможности. Попитайте ни, ако търсите оптималното решение.

Производство на готови къщи

Точно в архитектурата на сглобяемите къщи изборът на правилното цветово оформление например за прозорци, врати и повърхности от профилирана дървесина е решаващ, тъй като тук експлоатационният живот е много по-дълъг, отколкото например в модата, а разнообразието на цветовете и съзнателното цветово решение са важен аргумент при продажбите.