• Защита на строителни съоръжения и подове

    Като водещ доставчик на системи за защита на строителни съоръжения в Европа, Remmers разполага с обширни познания в областта на тяхната поддръжка.

Нашите области

Хидроизолация

Влагата е причина за почти всички видове повреди в строителството. Поради това продължителността на живота на дадена строителна конструкция зависи също от нейната водонепропускливост. Това се отнася не само за покривите и фасадите, но и за частите на сградите, които са в контакт със земната основа. Предпоставките за трайно функциониращи сгради са хидроизолирани и сухи стени.

Защита на подове

Професионалните и дълготрайни системи за подови покрития в обществения или в частния сектор са основна компетентност на Remmers. Също така нашите продуктови системи и решения са съответно разнообразни и индивидуални.

Бетон

Въпреки високото му качество и устойчивост, поради влиянието на околната среда или на производствени дефекти могат да възникнат повреди по бетона, които налагат ремонт и допълнителна защита.

Фасади

Казват, че фасадата е лицето на къщата. Всъщност тя има най-голям дял във външния вид и въздействието на една сграда. Обаче фасадите са толкова разнообразни и индивидуални, колкото и лицата. И също така индивидуално те искат да бъдат поддържани и защитавани.

Грижа за паметници на културата

Грижата за паметниците на културата е кралската дисциплина при защитата на строителни съоръжения. Независимо дали става въпрос за подробни анализи на състоянието на обекта от специалисти на Remmers Fachplanung или за специални продуктови решения за трайна защита на сградата - портфолиото на Remmers GmbH е многообразно.

Саниране против мухъл

Мухълът в дома е неприятно явление и представлява опасност за здравето. Ето защо е важно плесента да бъде напълно отстранена. Нашите специални саниращи системи против мухъл са подходящи за всякакво приложение и не само отстраняват плесените, но и предотвратяват ново заразяване с тях.

Енергийно ефективно саниране

Вътрешната топлоизолация променя термичното и хигроскопичното поведение на съществуващата структура. Наред с проблематиката от конденз трябва да се има предвид промененото поведение на конструкцията при изсъхване.

Защита на строителни съоръжения и подове

search.page.totalResults
 

search.content.content.viewSelection.title